fbpx

Dansul Mirilor

Vrei sa ai un dans special pentru cel mai important eveniment din viata ta?
Trebuie sa ai o coregrafie care sa te reprezinte si sa fie top!

Coregrafii nostri pot realiza momente lente pe muzica de vals, rumba, blues sau coregrafii pe stiluri nonconformiste in care putem imbina: sarba, latino, Rock’n’roll, poate chiar si un dans contemporan.

Va prezentam pachetul nostru pentru dansul mirilor unde includem:
– [ ] Consultatie in alegerea melodiei
– [ ] Filmarea coregrafiei la fiecare sedinta pentru a repeta acasa
– [ ] Conceperea unui plan personalizat de pregatire
– [ ] Coregrafia
– [ ] 60 e min de dans

Best

10 sedinte

1300 RON
Basic

5 sedinte

750 RON
Only

1 sedinte

200 RON

Evenimente cu balerine si dansatori

Tarife:

2 balerine 1000 RON
4 balerine 1300 RON
6 balerine 1700 RON
8 balerine 2100 RON

ACCESEAZA PAGINA DE FACEBOOK

Inscrierile si rezervarile se fac la numarul +40 761 949 460 sau +40 723 172 012

INSTRUCTORI DANSUL MIRILOR

Ivonne Stravache

Adrian Negrea

Oana Ionita

DESPRE CURS

Dansul mirilor a fost si va fi cel mai reprezentativ moment de dans din viata celor care hotarasc sa-si uneasca destinele. Nu este usor pentru ca unii dintre noi intra in contact cu dansul prima oara. Nu stii la ce sa te astepti, nu stii daca este greu sau usor, un lucru este clar: nu este ceea ce pare la televizor!

Profesorii de la Dance Planet care dau lectii de dansul mirilor te ajuta sa patrunzi in aceasta lume minunata a dansului cu ajutorul unor pasi simpli, cu energie si apoi teatralitate. Este important sa stim ca atunci cand suntem in fata masei de privitori din noaptea cea mare, pe langa concentrare si cunoasterea amanuntita a miscarilor sa fim implicati in transmiterea mesajului emotional.

Inceputul este greu si fiecare pereche vine la prima sedinta cu acelasi mesaj: „sa fie simplu!”. Iata mai jos un exemplu, pentru cei care isi doresc ca valsul lor sa fie un dans surprinzator. Nu i-a pregatit Oana, altfel mireasa ar fi stat mai dreapta si ar fi intins genunchii Bine recunoastem: sunt geniali!

 

CE MAI TREBUIE SA STITI DACA V-ATI DECIS SA LUATI LECTII PARTICULARE PENTRU NUNTA, RESPECTIV DANSUL MIRILOR:

Nu lasati lectiile de dans pe ultima suta de metri. Luati cursuri de dans cu cel putin o luna inainte de nunta. Chiar daca veti invata repede (pasi, coregrafie, postura corpului, muzica) aveti nevoie de timp pentru a repeta cat mai mult dansul de deschidere, astfel incat in noaptea nunti sa fiti foarte siguri pe voi si totul sa iasa perfect.

Alegerea scolii de dans – informati-va, atunci cand va cautati un instructor si o sala de dans pentru lectiile private, intreband daca la aceste ore de dans sunteti doar voi si instructorul in sala sau se mai tin si alte cursuri in acelasi timp. Pentru a avea toata atentia cuvenita din parte instructorului, pentru a beneficia de suficient spatiu ca sa invatati coregrafia trebuie sa fiti singuri si nu impreuna cu alti cursanti.

Alegerea melodiei (implicit a stilului de dans). Alegeti o melodie care vi se potriveste. De exempu, daca sunteti mai romantici va recomandam un vals vienez sau lent, slow-fox sau poate rumba. In schimb, daca sunteti mai energici, mai pasionali din fire puteti opta pentru un tango sau alte stiluri de dans mai antrenante (salsa, cha-cha, rock and roll etc.). In aceasta privinta va putem consilia (gratuit) – trimite-ne pe mail (oana@danceplanet.ro) melodia voastra preferata si noi va vom spune ce stil de dans puteti invata, daca este prea rapida sau prea lenta etc.

Daca nu aveti o melodie preferata, va putem ajuta sa alegeti una, punandu-va la dipozitie o lista completa cu muzica.

Alegeti stilul de dans si in functie de tinuta (de rochia miresei, de incaltaminte). Daca vei avea o rochie croita dupa un model foarte elaborat nu te sfatuim sa alegi un dans energic deoarece rochia, precum si pantofii (daca au toc inalt) iti vor ingreuna miscarile. In acest caz, alegeti ceva mai clasic (valsul vienez, spre exemplu).