Evenimente

In aceasta galerie gasiti link-uri catre toate categoriile care va intereseaza: CONCURSURI TV, EMISIUNI (invitatii) sau CONCURSURI PROFESIONISTE

Concursurile Tv pentru copiii care au ajuns mai departe decat nivelul de a practica dansul sau muzica ca pe un Hobby, este o adavearata provocare si chiar o rampa de lansare. Experienta “TV”,poate insemna o noua experienta , cunoasterea unui alt mediu decat scena, maturizare artistica.

CONCURSURI TV

In aceasta galerie veti gasi link-uri video de la toate emisiunile unde scoala Dance Planet a fost invitata sa interpreteze momente artistice la diverse emisiuni tv cum ar fi: “Neata cu Razvan si Dani”, “Star Matinal” sau “Vorbeste lumea”

EMISIUNI TV

Concursurile  de balet, dans sau canto, pot recunoaste o scoala de arte si o pot pune intr-o ierarhie a calitatii serviciilor si profesionalismul in raport cu nivelul national sau international.

Ne putem mandri cu cele mai bune rezultate la balet si dans contempora si canto la nivel national pentru categoriile: Mini si Children.

CONCURSURI PROFESIONISTE

REPORTAJE PROPRII

Reportajele clubului Dance Planet sunt produse proprii, realizate in vederea vizualizarii mai atente a evenimentelor importante din activitatea noastra. Descriptive, dinamice si explicative ele contin elemente esentiale ce intregesc imaginea scolii Dance Planet, asa cum o vedem noi!

Teaser

Making-Of

Reportaj

Reportaj

DWC 2015

Deplasare ESDU

Eveniment

Making-Of ESDU

Cursul de dans