fbpx

Cursurile tale la Dance Planet

La Dance Planet, te invităm să descoperi un univers fascinant în care dansul, sportul și arta se întâlnesc într-un mod unic. Aducem în prim plan o simbioză captivantă între aceste domenii, oferind cursuri adaptate pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Pentru cei mici, avem cursuri special create pentru copii începând de la vârsta de 4 ani, oferindu-le oportunitatea de a explora lumea dansului și a artei într-un mod distractiv și educativ. De la cursuri de balet și gimnastică ritmică până la lecții de muzică, inclusiv pian, canto, chitară și vioară, încurajăm dezvoltarea lor holistică prin intermediul activităților culturale.

Pentru adulți, Dance Planet propune o gamă variată de opțiuni captivante, cum ar fi cursurile de dans sportiv, street dance, breakdance, karate, aerobic și dans dedicat celor care doresc să își mențină vitalitatea și să se exprime prin mișcare și artă.

La Dance Planet credem că “Viața trebuie trăită în pași de dans!”, iar această filozofie este reflectată în toate aspectele conceptului nostru. Dansul nu este doar o activitate, ci o necesitate pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Înconjurați de muzică și mișcare, clienții noștri descoperă bucuria de a trăi în ritmul propriu, contribuind astfel la bunăstarea lor fizică și mentală.

Alătură-te comunității noastre vibrantă și descoperă bucuria dansului într-un mod unic, învățând și evoluând într-un mediu prietenos și profesional. La Dance Planet, fiecare pas este o călătorie către o versiune mai sănătoasă, mai fericită și mai artistică a ta.

cursuri dans

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CLICK AICI