fbpx

Despre Noi

cursuri de dans - dance planet

DANCE PLANET ACADEMY

Experimentați bucuria dansului la Dance Planet, unde trăim viața în ritmul fascinant al mișcării. Alături de profesori de excepție și copii ambițioși, reprezentăm cu mândrie Dance Planet, aducând pasiunea pentru dans mai aproape de inimile voastre.

Dance Planet este prezent în inima Bucureștiului și online, aducând magia dansului la îndemâna voastră. Fondată în 2008 la Nerva Traian, școala noastră s-a extins și vă așteaptă acum în două locații cheie: Cocor (din 2013) și Ghencea (2015).

Dance Planet Cocor este școala de dans situată în centrul Bucureștiului, în Piața Unirii, chiar în Magazinul Cocor la etajul 4. Cu 3 săli de dans și condiții ultramoderne, aici veți găsi un mediu perfect pentru a vă dezvolta abilitățile de dans. Oferim cursuri pentru copii și adulți, acoperind o gamă largă de stiluri, de la Balet Clasic și Dans Sportiv la Street Dance, Canto, Bboy și Gimnastică Ritmică pentru copii. Părinții pot beneficia, de asemenea, de activități sportive precum Pilates, Zumba și Step Aerobic, desfășurate în paralel cu cursurile copiilor lor.

Indiferent dacă alegeți să dansați în sala noastră de la Cocor sau să participați online, Dance Planet vă invită să vă alăturați comunității noastre pasionate și să vă bucurați de fiecare moment în ritmul dansului. Descoperiți bucuria dansului cu Dance Planet!