fbpx

Despre Dance Planet Academy

DESPRE DANCE PLANET ACADEMY

Descoperă frumusețea și armonia dansului la Academia Dance Planet, unde suntem dedicați creării unei simbioze perfecte între dans, sport și artă. Misiunea noastră este să contribuim la echilibrarea energiei trupului, minții și spațiului, oferind experiențe de dans memorabile pentru toate vârstele.

Cu o istorie solidă și patru sedii de succes, Academia Dance Planet a luat naștere în 2008, primul nostru sediu fiind inaugurat în zona Nerva Traian. Am continuat să ne extindem pentru a aduce magia dansului în diverse comunități: Dance Planet Brâncuși în 2011, Dance Planet Cocor în 2013 și Dance Planet Ghencea în 2015.

La Dance Planet, ne străduim să fim mai mult decât o școală de dans – suntem o comunitate care îmbrățișează diversitatea și pasiunea pentru mișcare. Cu o varietate de cursuri, de la balet la actorie, canto și dans sportiv, oferim oportunități pentru toate vârstele, începând de la cei mici de la 4 ani până la cei tineri de 80 de ani, cu lecții specializate de Pilates și Balet pentru adulți.

Cuvântul cheie “Dance Planet” aduce în prim plan o experiență unică de dans, întâlnind nevoile și dorințele tuturor. În noul sezon de sport și dans, vă invităm să vă alăturați comunității noastre pline de energie. Pregătiți rucsacul și vino să ne mișcăm împreună în ritmul muzicii! La Dance Planet, fiecare pas este un pas spre o viață mai activă, mai armonioasă și plină de bucurie.

INSTRUCTORII DANCE PLANET

cursuri de dans

OANA IONITA

FONDATOR & PROFESOR, COREGRAF DE BALET,
DANS CONTEMPORAN, DANSUL MIRILOR


MAI MULTE DETALII

MAGDA TOMULESCU

PROFESOR DE BALET


MAI MULTE DETALII

ROXANA POPESCU

PROFESOR BALET


MAI MULTE DETALII

adina popa

ADINA POPA

INSTRUCTOR GIMNASTICĂ RITMICĂ


MAI MULTE DETALII

ANDREEA CIURUSNIUC

INSTRUCTOR GIMNASTICA


MAI MULTE DETALII

OLGA SATOHINA

PROFESOR CANTO


MAI MULTE DETALII

GABI NEAGU

INSTRUCTOR STREET DANCE


MAI MULTE DETALII

ANDREEA MATEI

INSTRUCTOR STREET DANCE


MAI MULTE DETALII

RALUCA NICOLAE

INSTRUCTOR


MAI MULTE DETALII

ACTORIE

KARATE